Car Expert Auto

CAR EXPERT AUTO CENTER efectuează toată gama de reparaţii pentru autoturisme şi autoutilitare, respectiv diagnoză, mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, precum şi toate operaţiunile de întreţinere curentă şi periodică, iar în curând va putea oferi şi servicii ITP.
Compania este prezentă pe piaţa auto din Bucureşti din anul 1995. Activitatea se desfasoara intr-un sediu nou situat in VOLUNTARI, Sos. Pipera-Tunari, nr1, Ilfov, unde se dispune de un spatiu de aproape 4000mp din care 1000 mp constructii utile, realizat in urma unei investitii de peste 1.500.000 Euro.

Car Expert Auto

Noi cei de la Other Stage Studio suntem mereu dispusi sa raspundem unei provocari si sa profitam de oportunitatile ce ne ies in cale, de aceea cand i-am cunoscut pe cei de la Car Expert Auto Center si am discutat, am stiut ca acest proiect este fix pe gustul nostru. Other Stage Studio a realizat pentru cei de la Car Expert Auto Center designul si partea de print pentru materialele publicitare, alaturi de o consultanta de marketing. Totodata, ne-am ocupat si de social media, media planning si o aplicatie pentru facebook.