KIA Romania

Kia Romauto, unic importator Kia in Romania, a anuntat, prin presedintele de onoare - dl. Liviu Goncea, inceperea activitatii de reprezentare comerciala in Romania a marcii asiatice, in 2004.
Kia Motors Corporation - producatorul auto cu cel mai mare ritm de crestere din lume - a fost fondata in 1944 si este cel mai vechi producator coreean de autovehicule. Parte a Hyundai-Kia Automotive Group, Kia si-a propus sa devina una dintre cele mai apreciate marci auto din lume. Cu 16 unitati de productie si asamblare, distribuite in 13 tari, Kia livreaza anual peste 1.1 milioane vehicule, comercializate printr-o retea de distributie ce acopera 190 de tari. Astazi, Kia are peste 30,000 de angajati si venituri anuale de 14 miliarde USD.

KIA Romania

Sloganul Kia Motors Corporation – ‘The Power to Surprise’ – reprezinta angajamentul companiei de a depasi asteptarile clientilor printr-un proces continuu de inovatie in domeniul auto. Cu Kia Romania am colaborat pe partea de administrare site kia.ro, social media si design materiale promotionale.